Avantajele lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor

Corzile sunt instalate si demontate cu rapiditate, intrucat alpinisti utilitari lucreaza in coarda timpul necesar inceperii lucrarilor si deplasarii intre sectiuni este considerabil mai mic decat cel pentru instalarea, demontarea schelelor si transportul acestora.

Alpinisti utilitari pot executa lucrari in conditii dificile sau in perimetru unde folosirea schelelor ar fi imposibila.

Echipa de alpinisti utilitari isi poate oferi serviciile indiferent de inaltimea obiectivului.

Costurile totale sunt reduse comparative cu solutiile clasice ( schele metalice, nacele etc)

Folosirea corzilor de alpinism utilitar statistic vorbind genereaza mai multa siguranta decat metodele de acces cu schele.

Corzile sunt demontate de pe santier la sfarsitul fiecarei zi de munca Activitatea la sol este neafectata , accesul in coarda permitand frecvent ca terti executanti sa-si continue activitatea

Perimetrul zonei de lucru ramane curat la sfarsitul fiecarei zi de lucru nefiind afectate gazonul,pomi ,etc

General Construct Alpin srl ofera servicii de alpinism utilitar si industrial: reparatii fatade, igenizare si curatenie, amplasari reclame, renovari constructii, lucrari la inaltime, in locuri greu accesibile, decopertari, spalari geamuri, tencuieli, gresie, faianta, vopsiri acoperisuri, izolatii, zugraveli, structuri beton, impamantari